Lluna Plena Menorca | Presentació
14542
page-template-default,page,page-id-14542,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Presentació

Aprofitant aquests moments únics, cada estiu s’organitza al municipi de Sant Lluís la Nit de la Lluna Plena, una cursa no competitiva que ofereix la possibilitat de gaudir d’un recorregut tancat al trànsit i on tots els participants corren o caminen 5 o 10 quilòmetres davall de la llum de la fantàstica lluna plena de finals de juliol.

Menorca és una illa màgica. I a les nits de lluna plena la seva magia creix i s’escampa per tot arreu.

Aquestes Nits de la Lluna Plena, un esdeveniment que organitzen Base Deportes Benito i Biosport Menorca conjuntament amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Lluís i la secció d’atletisme del Centre Cultural i Esportiu Sant Lluís, són molt més que una cursa. Són una festa on hi participen més de 1.000 persones que omplen el municipi primer amb la cursa i després amb la torrada i la festa amb música que hi ha.

Sense cronos, la cursa esdevé un moment fantàstic per compartir amb la família, el amics o la parella mentre es practica esport i es gaudeix d’un entorn privilegiat i una companyia única, la de la lluna plena.